Palvelut yksityisille

Oikeudenkäynnit

Joskus asiat eivät suju odotetusti ja tulee tarve kääntyä lakimiehen puoleen. Lakimiesapuun kannattaa turvautua mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, mieluiten ennen riidan kärjistymistä. Lakimies on tarpeen viimeistään, kun postissa saapuu haastehakemus.

Hyvä lakimies syventyy riidan taustoihin ja asetelmaan. Kompromissin mahdollisuus unohtuu helposti erimielisyyksien keskellä ja osapuolet saattavat periaatesyistä pitää kiinni omista näkemyksistään viimeiseen saakka. Tuemme asiakkaitamme näkemään asiat ulkopuolisin silmin ja löytämään ratkaisun, jolla vältetään pitkä ja kallis oikeudenkäynti.

Mikäli asia ei ratkea sovinnollisesti tai sitä ei ole järkeä sopia, avustamme oikeudenkäynnissä. Ajamme asiakkaidemme etua tiukasti, mutta asiallisesti. Kaiken toimintamme periaatteena on luottamussuhteen ylläpitäminen asiakkaaseen. Tutustu hinnastoomme täältä. Oikeudenkäynteihin on myös mahdollista saada oikeusapua tai oikeusturvavakuutuksen tuomaa oikeusturvaa.

Noudatamme toiminnassamme lakia ja kaikkia eettisiä periaatteita. Oikeudenkäynnissä avustaa aina lakimies, joka on asianajaja tai luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja. Asianajajien toimintaa valvoo Suomen Asianajajaliitto ja luvan saaneiden oikeudenkäyntiavustajien toimintaa valvoo riippumaton oikeudenkäyntiavustajalautakunta.