Lakimies Espoo – Waly & Rinteeltä saat tehokasta ja tinkimätöntä palvelua

Tarvitsetko pätevän lakimiehen hoitamaan asiaasi? Onko kyseessä yksityiselämän yllättävä oikeudellista apua vaativa tilanne tai elämänmuutos? Vai etsitkö lakimiestä yrityksesi luottotiimiin? Asianajotoimisto Waly & Rinne palvelee, kun tarvitset lakimiestä Espoossa. Hoidamme toimeksiannot aina aidosta halusta auttaa jokaista asiakastamme heidän tarvitsemallaan tavalla ja intensiteetillä.  

Tutustu lakimiehen palveluihimme alta. Lakitoimistomme erityisosaaminen kattaa kaikki yleisemmät ja haastavatkin toimeksiannot, oikeudelliset asiat ja riitatilanteiden selvittelyt – oli asiakkaana sitten yksityishenkilö tai yritys. Lakitoimistomme on perustettu ydinarvonaan toimia asiakkaan rinnalla avoimesti, rehdisti ja perusteellisesti jokaiseen yksityiskohtaan syventyen. Tätä arvoa lakimiehemme vaalivat tarkasti jokaisen uuden asiakassuhteen kohdalla. Autamme asiassasi mielellämme, voit olla pienellä kynnyksellä yhteydessä lakimieheemme Espoossa!

Hyvä lakimies on enemmän kuin vain lakimies.

Hyvä lakimies syventyy riidan taustoihin ja asetelmaan. Tuemme asiakkaitamme näkemään asiat ulkopuolisin silmin ja löytämään ratkaisun, jolla vältetään pitkä ja kallis oikeudenkäynti.

Sinulla on oikeus ymmärtää oikeutesi. Tämä lause kätkee sisälleen oleellisen osan lakimiestemme toimintaa. Sen sijaan, että hoitaisimme asiasi vain yhtenä hihnalla liukuvista työtehtävistä, me haluamme auttaa sinua ymmärtämään tilanteesi ja siihen liittyvät oikeudelliset yksityiskohdat. Lakimiehemme pyrkii paitsi selvittämään tilanteesi nopeasti, myös syventymään asiaan kanssasi niin, että saat ansaitsemasi ymmärryksen asian laajuudesta ja lain mukaisista toimintamalleista.

Lakimies yksityishenkilöille

Monelle yksittäinen riitatilanne ja siihen liittyvä oikeudellinen ongelma voi muodostaa ensimmäistä kertaa elämässä tarpeen ottaa yhteyttä lakimieheen. Tarvitsetpa lakimiestä syystä tai toisesta, palvelemme kaikissa yksityishenkilöiden oikeudellisissa tarpeissa. Tavoitteemme? Luoda ratkaisu, ei uusia ongelmia.

Kun päädyt elämässäsi odottamattomaan tilanteeseen ja tarvitset oikeudellista apua, käänny lakimiehemme puoleen. Meiltä saat asianajajan tai luvan saaneen oikeudenkäyntiavustajan eli lakimiehen avustamaan asian sisällöstä ja laajuudesta riippumatta. Autamme yksityishenkilöitä Espoon alueella muun muassa seuraavissa asioissa:

  • Kiinteistöasiat
  • Perintöasiat
  • Perheasiat
  • Oikeudenkäynnit

Lakimies yrityksellesi Espoossa

Lakimiehemme ovat yritys- ja yhtiöoikeuden koulutettuja ja kokeneita asiantuntijoita. Meiltä saat lakimiehen, joka perehtyy yrityksesi toimialaan ja toimintaan. Haluamme aina tarjota asiakasyritykselle enemmän kuin ulkopuolisen asiaa hoitavan lakimiehen. Meistä saat tiimiisi luottopelaajan!

Lakimiehemme räätälöi liiketoimintaasi sopivat oikeudelliset palvelut

Lakitoimistomme on valmis ymmärtämään liiketoimintaasi. Lakimiestemme tehtävä on auttaa yritysasiakkaitamme ratkaisemaan heidän yrityksen tai yhtiön toimintaan liittyvät juridiset ongelmat. Juridisia ongelmia on mahdollista ratkoa monella tapaa. Meidän tehtävänä on auttaa yritystänne hahmottamaan juridiikka osana yhtiön liiketoimintaa ja siten auttaa yrityksenne liiketoiminnan kannalta parhaaseen ratkaisuun pääsemiseen.  

Palvelemme Espoossa kaikenlaisia yrityksiä ja yhtiöitä asian laajuudesta riippumatta

Oikeudellista apua vaativat asiat eivät välttämättä ole aina pitkiin oikeudenkäynteihin tai vaikeisiin riitatilanteisiin liittyviä. Tarve lakimiehelle syntyy usein ihan niissä arkisimmissakin tilanteissa, kuten työsopimuksia tai muita asiakirjoja laadittaessa. Vaikka yrityksenne tarve olisi kertaluontoinen, pieni tai lyhytkestoinen, niin autamme mielellämme.  

Lakitoimistomme palvelee Espoon alueella kaiken kokoisia yrityksiä sekä yhteisöjä kaikessa oikeudellisiin asioihin liittyvässä:

  • Oikeudellinen neuvonta
  • Riidanratkaisu
  • Työsuhteet
  • Yritysjärjestelyt
  • Maksukyvyttömyys ja perintä

Ota yhteyttä, kun tarvitset pätevää lakimiestä Espoossa.

Jokainen lakitoimistomme lakimies on opiskellut Suomessa nimenomaan Suomen oikeutta ja lakia. Palkatessasi meidät voit varmistua siitä, että asiaasi hoitaa Suomessa oikeudenkäyntiasiamiehen ja -avustajan kelpoisuusvaatimukset täyttävä henkilö, jolla on oikeus toimia oikeudenkäyntiasiamiehenä ja -avustajana tuomioistuimessa.