Lakimies Vantaa – Tehokas ja tinkimätön palvelu aina asiaasi kunnioittaen

”Mistä hyvä lakimies asiaani hoitamaan?” Moni varmasti huomaa miettivänsä, minkälainen hyvä lakimies todellisuudessa edes on. Meidän mielestämme hyvä lakimies on enemmän kuin lakimies. Hän on henkilö, joka haluaa auttaa sinua ymmärtämään tilanteesi ja siihen liittyvät oikeudelliset yksityiskohdat. Toisin sanoen, sellainen tukihenkilö, joka pitää huolen, että sinun oikeutesi ymmärtää omat oikeutesi toteutuu.

Asianajotoimisto Waly & Rinteeltä saat lakimiehen, jolle asiasi on enemmän kuin seuraava liukuhihnalta eteen tuleva työtehtävä. Saat lakimiehen, joka syventyy riidan tai muun oikeudellista apua vaativan tilanteen taustoihin ja asetelmaan. Lakimiestemme pyrkimys on aina auttaa asiakkaitamme näkemään asiat ulkopuolisin silmin ja löytämään ratkaisun, jolla vältetään pitkä ja kallis oikeudenkäynti.

Asianajotoimisto Waly & Rinne palvelee, kun tarvitset lakimiestä Vantaalla.

Kun tarvitset pätevän lakimiehen hoitamaan asiaasi Vantaalla, olemme valmiina auttamaan. Oli kyseessä sitten yksityiselämän yllättävä oikeudellista apua vaativa tilanne tai elämänmuutos, tai tarve löytää lakimies yrityksesi luottotiimiin, saat meiltä tarvitsemasi palvelut henkilökohtaisesti räätälöitynä. Lakimiehemme ovat yhtiö- ja yritysoikeuden ammattilaisia, ja palvelemmekin useita pieniä ja keskikokoisia yrityksiä myös Vantaan alueella.

Lakimies yksityishenkilöille

Kun asiat eivät suju toivotulla tavalla, tulee tarve kääntyä lakimiehen puoleen. Yksityiselämä on täynnä odottamattomia käänteitä, joista jotkin saattavat johtaa oikeudellista käsittelyä vaativiin tilanteisiin. Monelle juuri yksittäinen riitatilanne ja siihen liittyvä oikeudellinen ongelma johtaa tarpeeseen ottaa yhteyttä lakimieheen ensimmäistä kertaa. Kun asian eteneminen lakkaa erimielisyyksien keskellä, eivätkä osapuolet pääse kompromissiin, on hyvä tukeutua lakimieheen, joka näkee tilanteen ulkopuolisin silmin.

Palvelemme kaikissa yksityishenkilöiden oikeudellisissa tarpeissa aina perheasioista rikostilanteiden selvittämiseen. Mahdollisissa oikeudenkäynneissä sinua avustaa aina lakimies, joka on luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja. Filosofiamme pääperiaate? Nähdä asiakkaan paras ja luoda ratkaisu, ei uusia ongelmia. Meiltä saat lakimiehen asian sisällöstä ja laajuudesta riippumatta:

  • Perintöasiat
  • Oikeudenkäynnit
  • Perheasiat
  • Kiinteistöasiat
  • Rikosasiat

Lakimies Vantaa – Lakimies yritykseksi tukihenkilöksi

Lakitoimistomme räätälöi liiketoimintaasi sopivat oikeudelliset palvelut. Hoidamme toimeksiannot aina aidosta halusta auttaa jokaista asiakasyritystä heidän tarvitsemallaan tavalla ja intensiteetillä. Meille on erityisen tärkeää, että asiakas saa lakimiehen, joka todella perehtyy ja omistautuu yrityksen toimialaan ja toimintaan. Haluamme olla osa yrityksesi tiimiä sen sijaan, että toimimme vain nopeasti pakollisen asian hoitajana.

Hinnoittelupolitiikkamme on avoin ja reilu – saat halutessasi, ja toimeksiannon mahdollistaessa, lakimiehen yrityksellesi yhdessä sovitussa palvelulaajuudessa. Näin lakimies toimii liiketoimintasi tukena sovitun palvelulaajuuden mukaisesti ja voit luottaa saavasi yhteyden tarpeen tullen.

Räätälöidyt palvelut yrityksille ja yhtiöille Vantaalla

Lakimiestemme tehtävä on auttaa yritysasiakkaitamme ratkaisemaan heidän yrityksen tai yhtiön toimintaan liittyvät juridiset ongelmat. Nämä tilanteet eivät suinkaan välttämättä ole vakaviin oikeudenkäynteihin tai vaikeisiin riitatilanteisiin liittyviä. Tarve lakimiehelle syntyy usein arjen tilanteissa, kuten työntekijöiden palkkaamiseen tai virallisten sopimusten ja asiakirjojen laatimiseen liittyvissä toimeksiannoissa. Lakiasiantoimistomme palvelee Vantaan alueella pääosin pieniä ja keskisuuria yrityksiä sekä yhteisöjä:

  • Oikeudellinen neuvonta
  • Riidanratkaisu
  • Työsuhteet
  • Yritysjärjestelyt
  • Maksukyvyttömyys ja perintä


Ota yhteyttä, meillä on halu palvella aidosti asiakas edellä.

Lakiasiaintoimistomme erityisosaaminen kattaa kaikki yleisemmät ja haastavatkin toimeksiannot, oikeudelliset asiat ja riitatilanteiden ratkaisut – oli asiakkaana sitten yksityishenkilö tai yritys. Lakitoimistomme on perustettu ydinarvonaan toimia asiakkaan rinnalla, palvellen asiakkaan paras hyöty edellä.

Jokainen toimistomme lakimies on opiskellut Suomessa nimenomaan Suomen oikeutta ja lakia. Palkatessasi meidät voit varmistua siitä, että asiaasi hoitaa Suomessa oikeudenkäyntiasiamiehen ja -avustajan kelpoisuusvaatimukset täyttävä henkilö, jolla on oikeus toimia oikeudenkäyntiasiamiehenä ja -avustajana.