Yhteystiedot

Sami Waly

050 1644

Esittely

Lakimiehiä on monenlaisia. Minun taustani on vahvasti asianajotoiminnassa. Olen työskennellyt lainopillisissa tehtävissä vuodesta 2010, ja yrittäjänä vuodesta 2017.

Työssäni palvelen yrityksiä ja yksityishenkilöitä. Erityisosaamistani on oikeudenkäynnit.

Hoidan paljon yritysten riita-asioita eri oikeudenaloilta, esimerkiksi asunto-osakeyhtiöasioita, sopimus- ja vahingonkorvausriitoja, työsuhdeasioita sekä riitaisten saatavien perintää.

Yksityishenkilöille hoidan esimerkiksi asunto- ja kiinteistökauppariitoja, työoikeudellisia toimeksiantoja ja perheoikeudellisia asioita. Vaikka työtehtäväni ovat sinänsä painottumassa vuosi vuodelta enemmän riita-asioiden hoitamiseen, hoidan silti aikataulujeni salliessa myös rikosasioita, painottuen erityisesti talousrikoksiin. Minulla on laaja-alaista kokemusta vakavien väkivalta-, omaisuus- seksuaali-, ym. rikoksien hoitamisesta niin rikoksesta epäiltyä kuin uhriakin edustaen.

Erityisosaamistani on myös insolvenssioikeus.

Valvon asiakkaideni etua erilaisissa menettelyissä tiukasti, mutta asiallisesti. Kaiken toimintani kulmakiviä ovat avoimuus ja rehellisyys. Hoidan kunnialla sen, mitä otan hoidettavaksi. Jos joku asia ei sovi minulle hoidettavaksi, autan löytämään sopivan tekijän.

Olen Suomen Asianajajaliiton jäsen.

Koulutus ja työkokemus

  • Olen valmistunut oikeustieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2015
  • Yrittäjä, Asianajotoimisto Waly & Rinne Oy, 2024-
  • Yrittäjä, Asianajotoimisto Waly & Koskinen Oy 2017-2024
  • Asianajotoimisto J. Rajamäki Oy 2012-2016
  • Asianajotoimisto Krogerus Oy 2010-2011
  • LähiTapiola 2010